Kirkerne i Valby samarbejder

Ud over Valbytaler arbejder kirkerne i Valby sammen om en række gudstjenester og arrangementer.

GudstjenesteFællesgudstjenester. Valbykirkerne fejrer gudstjeneste sammen to gange om året. Julesøndag i Jesuskirken og 2. pinsedag, d. 16. maj i haven ved Johannes Døbers kirke. Kirkernes organister, kor og præster deltager.


SalmemarathonSalmemarathon
. Det er godt at synge sammen. Sammen med kirkerne i Vanløse synger vi i løbet af to år hele salmebogen igennem. 15 salmer hver 14. dag. Kom og vær med.
Læs mere her: SALMEMARATHON

PilgrimPilgrimsgruppe. Motion, frisk luft og meditativ ro – det er noget der modvirker hverdagens stress og jag. Pilgrimsgruppen vandrer ca. en gang om måneden.
Læs mere her: PILGRIMSGRUPPEN


LetlandssamvirketLetlandssamarbejde
. Siden 1992 har de seks sogne i Valby haft en venskabsmenighed i byen Nereta i det sydøstlige Letland. Det er lykkedes os at aflægge hinanden besøg hvert år – enten her eller der. Skal du med næste gang?
Læs mere her: LETLANDSSAMARBEJDET

LuthersnøgleLuthers nøgle. Kirkerne i Valby-Vanløse spiller hvert år et stort rollespil med de ca. 350 konfirmander i området. Her kan man opleve præster og frivillige klædt ud som bl.a. nonner, djævle og riddere.
Læs mere her: LUTHERS NØGLE

sorgSorggruppe. Har du mistet én, der stod dig nær kan det være en stor hjælp at tale med andre i samme situation. Sorggruppen mødes i Timotheuskirken
Læs mere her: SORGGRUPPE